Spanframes

Buizenframes worden vaak gebruikt als opvallende gevelreclame. Hoe veelzijdig een buizenframe met spandoek ook is, soms vraagt de situatie om een andere uitstraling, maar met behoud van flexibilieit, zodat de klant de uiting regelmatig kan wisselen. Er zijn verschillende mooie alternatieven voor gevelreclame in de vorm van een buizenframe.

Blinde spanframes zijn daar een mooi voorbeeld van. U kunt bijv. kiezen voor een systeem waarbij het doek aan de achterzijde van het frame opgespannen wordt. Dit type frames is op ieder gewenst formaat leverbaar, omdat de frame delen gekoppeld kunnen worden.

Blind spanframe signmatch

Daarnaast is er een alumium textielframe, voorzien van een kliksysteem waardoor de bevestiging niet zichtbaar is. Dichtgeklapt zie je alleen het reclamedoek omlijst door een strak alumium frame. Voor dit type frame geldt een maximaal formaat van 400 x 290 cm

textielframe detail

Ook zogenaamde triaflex frames zijn een mooi alternatief voor traditionele buizenframes. Dit lichtgewicht aluminium driehoeksprofiel is leverbaar op ieder gewenst formaat. Door het unieke koppelsysteem, waarbij de hoek- en verlengkoppelingen in het profiel weggewerkt zitten, heeft dit systeem in elk formaat een luxe en strakke uitstraling.

Triaflex frame narrow

Bovengenoemde frames kunnen desgewenst aangelicht worden met een LED lichtkoof zodat, ook in het donker, uw gevelframe een prachtige blikvanger blijft.

outdoor textielframe aangelicht

Geveldoek aangelicht spots schaep

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Blind spandoekframe Kuiper Makelaardij

Offerte aanvragen


  • Upload eventueel uw materiaal (logo, foto's, huisstijl, etc.)

  • Beschrijf uw verzoek zo compleet mogelijk zodat wij u beter en sneller van dienst kunnen zijn

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen
026-3252502 Openingstijden: ma t/m vr 8:30 - 17:30