Stoepborden

Dubbelzijdige posterborden

U heeft onder meer de keuze uit stoepborden met een vulbare kunststof of stalen voet. Eerstgenoemde variant is te verzwaren met water of zand. Deze borden hebben een kliksysteem, waardoor u de poster eenvoudig kunt wisselen. De stoepborden zijn regenwatervast en door de vering is dit ook bij veel wind een solide systeem. In A1 en A0 formaat leverbaar.

 

Standaards, driehoekig

Driehoekig dubbelzijdig systeem dat met 4 pootjes stevig op een vlakke ondergrond staat. Minder stormvast dan de dubbelzijdige posterborden. Wordt ook met een kliksysteem geleverd, waardoor uw uiting makkelijk te verwisselen is. Dit systeem is spatwaterdicht. In A1 en A0 formaat leverbaar.

Andere verkrijgbare stoepborden zijn aluminium of houten krijtborden en draaiborden die van belettering kunnen worden voorzien. Heeft u specifieke wensen, neem dan gerust contact met ons op. Sign Match levert naast deze stoepborden nog vele andere soorten binnenreclame en buitenreclame. Denk aan kwalitatieve reclameborden, reclamedoeken in een stevig buizenframe en reclamezuilen. Een offerte is gratis en volledig vrijbijvend.

Stoepbord Mitra

Offerte aanvragen


  • Upload eventueel uw materiaal (logo, foto's, huisstijl, etc.)

  • Beschrijf uw verzoek zo compleet mogelijk zodat wij u beter en sneller van dienst kunnen zijn

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen
026-3252502 Openingstijden: ma t/m vr 8:30 - 17:30