Presentatiewand

Sign Match levert verschillende mobiele presentatiesystemen. Afhankelijk van uw wensen zijn de presentatiewanden in verschillende materialen en prijsklassen leverbaar.

 

Pop Up wand met magneetplaten

De Pop Up presentatiewand bestaat uit een eenvoudig uit te vouwen driedimensionaal frame voorzien van prints. De printbanen worden hierop met magneetstrips bevestigd. Het resultaat is een vrijwel naadloze full colour achterwand. De wand is zowel recht als met een lichte curve leverbaar. Bij deze mobiele presentatiewanden is het ook mogelijk om een bijpassende counter/tafel te leveren. Deze wanden zijn ook goed te combineren met een reclamedoek of reclamezuil voor binnen.

 

Pop Up textielwand

Deze wand bestaat uit een omgezoomd decotex doek voorzien van klittenband dat u eenvoudig op het frame spant. Dit frame is vergelijkbaar met dat van de reguliere Pop Up wand, daarom kan deze presentatiewand ook mooi worden aangelicht met halogeenspots.

 

Textielframes met decotex doek

Dit aluminium frame wordt voorzien van een spandoek (voorzien van pees) die erin kan worden gespannen. Een goede keuze om dit als aankleding te gebruiken voor een beursstand, showroom etc. De textielframes zijn enkel- en dubbelzijdig leverbaar en optioneel van binnenuit te voorzien van verlichting.

Op zoek naar een compacter presentatiesysteem? U kunt ook gebruik maken van één of meerdere Roll Up banners.

decoframe met spandoek beurs

Offerte aanvragen


  • Upload eventueel uw materiaal (logo, foto's, huisstijl, etc.)

  • Beschrijf uw verzoek zo compleet mogelijk zodat wij u beter en sneller van dienst kunnen zijn

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen
026-3252502 Openingstijden: ma t/m vr 8:30 - 17:30